Veelgestelde vragen

Overzicht vragen Klik om het antwoord te bekijken

Onze antwoorden

Zijn de leden wel ‘van mijn kaliber’?

Wij hebben steeds live contact met onze leden tijdens een verwelkomingsgesprek.

Zo garanderen we dat mensen zich goed voelen bij de aanpak van time to Meet en zich comfortabel voelen tussen de andere leden. Meetbare criteria zoals o.m. opleidingsniveau en professionele achtegrond zijn hierbij richtinggevende parameters, maar geen must. Je kan immers een verstandige babbel én de nodige levenservaring hebben zonder een palmares aan diploma’s te bezitten. Bovendien neem je deel aan activiteiten waarvoor ook je medeleden op dat ogenblik hebben gekozen. Koos jij dus voor iets cultureels, dan zijn zij daar duidelijk ook in geïnteresseerd en is dat iets wat ook bij hén past. Actieve, positief ingestelde mensen met een boeiende kijk op het leven, daar streven we naar in ons ledenbestand.

Hoe weet ik bij welke groep ik hoor?

Je hoort of bij de Singles (Hetero), of bij de Singles (Holebi), of bij de Koppels.
Duidelijker kan het niet.

Zo hoef je je als single of alleenstaande nooit ongemakkelijk te voelen. Iedereen rond je tijdens de activiteit is net zo single als jij en hoopt net als jij op een ongedwongen manier boeiende mensen te ontmoeten. En dat geldt ook voor de holebi singles: je weet wie single is, homo of lesbisch.

Ook wat de Koppels of Niet-Singles betreft, is het erg transparant. De groepen Singles (Hetero) en Singles (Holebi) focussen immers op vriendschappen in de (al dan niet stille) hoop om een leuke partner te ontmoeten. Bij Koppels is die leuke partner er al, maar kan je als koppel of deel van een koppel mensen ontmoeten om samen dingen te ondernemen binnen eenzelfde interessesfeer.

Wat als je als lid van Singles (Hetero) of Singles (Holebi) de liefde vindt? Dan vragen we je vriendelijk om samen met je partner door te schuiven naar de Koppels of Niet-Singles activiteiten. Is je partner echter geen lid van time to Meet, dan kan hij of zij dat alsnog worden, of neem je in je eentje deel aan de Koppels activiteiten.

Vaak gebeuren onze activiteiten 'in the mix'. Dit wil zeggen dat het wel eens gebeurt dat de diverse groepen samen aan een activiteit deelnemen. Vooral wanneer bepaalde groepen met wat minder deelnemers zijn. Vanzelfsprekend wordt dit dan bij aanvang van de activiteit voldoende transparant duidelijk gemaakt.

Is leeftijd relatief?

Wat leeftijd betreft, zijn we niet zo strikt. Onze activiteiten zullen in de toekomst echter wel eens vergezeld zijn van de leeftijdslabels 25+, 45+ en/of 65+. Deze labels zijn dan slechts richtinggevend. Kies dus zelf waar jij je het lekkerst bij voelt. Het kan immers perfect dat je op je 47ste meer aansluiting vindt bij de 25+ groep dan bij de 45+ groep.

Kunnen mijn kinderen deelnemen aan activiteiten?

Wij organiseren af en toe activiteiten waar ook je kinderen welkom zijn. Deze activiteiten kan je herkennen aan het kroontje en het label ‘Kinderen Koning!’ dat bij de activiteiten vermeld wordt. Je kinderen op deze activiteiten meebrengen is echter ook geen must, gezien het steeds activiteiten zijn die ook voor volwassenen erg leuk of boeiend zijn.

Moet ik zelf nog iets doen?

Je beste humeur aantrekken en er zin in hebben. That’s it.
Als single hoef je niet als een gek alle datingsites af te surfen op zoek naar die ‘ene’. time to Meet brengt iedereen immers in levende lijve bij elkaar. Je hoeft je ook niet af te vragen of die man of vrouw op het scherm ook in het echt wel zo is. Je ontmoet die persoon onmiddellijk live en op een ongedwongen manier.

De diverse leuke activiteiten organiseren wij voor jou. Je hoeft enkel maar te kiezen wat het best bij je past. Leuk meegenomen is dat je dankzij time to Meet vaak deelneemt aan activiteiten waar je in je eentje mogelijk nooit aan zou hebben deelgenomen.

Wat is mijn lidmaatschap waard?

Een lidmaatschap bij time to Meet is een investering in jezelf en in je toekomst.
Vriendschap en liefde zijn immers de meest duurzame en rendabele beleggingen. Mensen betalen honderden en honderden euro’s per jaar aan fitnessabonnementen, schoonheidsspecialisten, kappers, ... Alles om je lichaam in goede conditie te houden en er goed uit te ‘zien’. Maar wat betekent dat laatste als net datgene wat niét gezien wordt, datgene wat onder je uiterlijk zit, een steuntje kan gebruiken?

Onderzoek heeft uitgewezen dat mannen en vrouwen in een stabiele relatie ouder worden dan alleenstaande mannen en vrouwen. Vriendschap en liefde zijn dus wel degelijk basisbehoeften van elke mens, net als eten en drinken.

time to Meet zorgt voor een boost in je sociale leven. Je leert nieuwe mensen kennen, je onderneemt leuke dingen samen ... Misschien zit trouwens je toekomstige partner wel tussen die bende. Mooi meegenomen!

En tenslotte, meer concreet over wat ons activiteitenaanbod betreft ... We streven ernaar om onze leden elke week weer van een boeiende activiteit te voorzien. In het merendeel van de gevallen gaan onze activiteiten door in het weekend en wisselen de thema's net als de regio's elkaar wekelijks af. Kwestie van niet altijd de platgetreden paden te bewandelen die bij je om de hoek liggen ;)

Als kers op de taart werkt time to Meet niét met dure jaarlidmaatschappen, maar betaal je gewoon per activiteit. Je neemt dus deel zo vaak je wil. Ben je een trouw lid, dan word je daar bovendien mooi voor beloond!

Wat als ik als single enkel in vriendschap geïnteresseerd ben?

Dat is geen probleem. Integendeel zelfs. Bij time to Meet draait alles om leuke mensen leren kennen en vriendschappen opbouwen. time to Meet is geen dating- of relatiebureau.
Het gaat over ongedwongen ‘ont-moeten’: niets moét, gewoon genieten van wat er op je af komt, zowel wat de activiteiten betreft als de mensen die eraan deelnemen.

Niet gevonden 
wat je zocht? 

Geen probleem, contacteer ons!

© 2018 Alle rechten voorbehouden time to Meet