Dankjewel aan onze leden voor onderstaande reacties!


"Op voorhand was ik wat sceptisch over het mijnbezoek. Ik zou er zelf niet opkomen. Maar de 2 uur zijn omgevlogen. Nooit gedacht dat een mijnsite zo groot zou zijn! Dan nog een terrasje met de groep, heel gemoedelijk. Het verraste de gids dat we elkaar tot voor een paar uur niet kenden :)" Sonja, Singles (Hetero)


"Ik wil jou en Anke bedanken. De activiteit gisteren was leuk, en we waren ook met een leuke groep. Ik vind dat jullie heel grondig en professioneel bezig zijn. En gezien de respons is er blijkbaar wel ruimte voor een dergelijk initiatief." Wim, Singles (Hetero)

"Was gisteren superleuk! Kop staat er nog op maar barst uit z'n voegen." Liesbeth, Singles (Hetero)
-- 't Ja, Liesbeth, wie schuift er nu ook eerst uit in een kano om vervolgens met zijn hoofd tegen een uitkijktoren (nota bene) te lopen? :))


"Sfeer zat er goed in tijdens de wandeling in Ingelmunster en stijve knie pak ik er dan graag bij." Anne, Singles (Holebi)

"Was een geslaagde wandeling. Heel toffe sfeer. Toffe groep. Was echt een geslaagde uitstap. Kijk al uit naar de volgende activiteit!" Michael, Singles (Holebi)


 

"Alles is mooi kant en klaar voorbereid zoals jullie het voorstellen! Prachtig!" Martine, Singles (Hetero)


"Heb bij time to Meet iemand ontmoet waarmee het klikt. Ik heb er nu al enkele weken contact mee en het loopt goed. Ik wens jullie dan ook graag veel succes met jullie organisatie en wie weet heb ik jullie misschien ooit nog nodig? Hoop echt van niet maar de toekomst is nu eenmaal onvoorspelbaar. Bedankt voor het warm onthaal dat jullie telkens gaven :-) " Jeroen, Singles (Hetero)"Het was een fijne namiddag gisteren, onbekende plekjes in Brugge gezien, het waren fijne mensen en een goeie gids. Het eten 's middags vond ik niet zo wow, ik zou er niet meer teruggaan."
Ann, Singles (Holebi)
- En gelijk heeft ze, we gààn er ook niet meer terug ;)


"Jullie bieden goede activiteiten aan en leuke adresjes om te eten, mensen komen op plaatsen waar ze anders niet komen en leren ook andere mensen kennen, de onderlinge sfeer is top. Ondertussen heb ik zelf, raar maar waar, wanneer ik het helemaal niet meer verwachtte, een supertoffe man leren kennen van mijn leeftijd en uit mijn buurt. Dus ik denk dat jullie onrechtstreeks mij een zelfzekerder gevoel hebben gegeven met de activiteiten en dat ik dat uitstraal. Ik zou een vriendin jullie organisatie zeker aanraden!" Wendy, Singles (Hetero)


 

"Ik vind time to Meet een supertoffe organisatie waar ik altijd gezellige mensen ontmoet!" Fabienne, Singles (Hetero)


 

" 't was een toffe 'ajuinentrip'! ;) " Leen, Singles (Hetero)


 

"Kunstnamiddag in Sint-Martens-Latem is zeer goed meegevallen! Een zeer aangename en wijze man, de kunstenaar Wim Deprez. Dankjewel!" Luc, Singles (Hetero)

Ook zin gekregen?

Ontdek dan nu onze organisatie en leer een bende fijne mensen en leuke activiteiten kennen!

Ja, dit lijkt me wat!

© 2018 Alle rechten voorbehouden time to Meet