Over time to Meet


 

 

 

"Een boeiend gesprek met een mens van vlees en bloed … het is een beetje als pastinaak: zo heerlijk, maar je was bijna vergeten dat het
nog bestond."
(Lynn)

Onze organisatie

Lynn Vandermeulen richtte in januari 2014 de professionele organisatie time to Meet op.

time to Meet is géén vzw, maar wel een bedrijf dat enerzijds vriendschap en authenticiteit en anderzijds kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel draagt.

time to Meet is er voor singles van elke leeftijd, hetero én holebi, die niet meer weten hoe ze op een betrouwbare, ongedwongen manier én in levende lijve andere singles kunnen ontmoeten. Maar ook voor koppels die gewoon samen met anderen leuke dingen willen ondernemen. time to Meet brengt deze verschillende groepen samen op activiteiten die passen binnen diverse interessesferen: time to Move, time to Imagine, time to Explore en time to Taste. Zo leren mensen elkaar weer op een authentieke manier kennen.

Onze doelstelling

time to Meet wil een eeuwenoude, maar vergeten activiteit, weer centraal stellen: mensen in het écht ontmoeten. Niet op een computerscherm, smartphone of tablet dus. 

Het is een positief verzet tegen de opmars van de (a)sociale media, de overvloed aan datingsites en de vereenzaming van de maatschappij. time to Meet wil iets veranderen én verbeteren. Werkstress, prestatiedruk en relatiebreuken zorgen ervoor dat we steeds meer geïsoleerd raken en op onszelf zijn aangewezen. Facebook en Twitter houden ons aan onze tablet en smartphone gekluisterd en datingsites herleiden ons tot weloverdachte profielen.

time to Meet roept de tastbare vriendschap weer in het leven en grijpt terug naar de puurheid van vroeger. Toen we iemand nog gewoon in het écht ‘leuk’ vonden en mensen meer waren dan aanvinkvakjes. Toen een gesprek nog bestond uit meer dan 141 karakters ...
© 2018 Alle rechten voorbehouden time to Meet