Onze sympathieke leden!

Singles (Hetero)

Voor actieve en positief ingestelde singles die graag op een spontane, betrouwbare manier andere leuke singles willen ontmoeten. In groeps-verband en tijdens verrassende activiteiten.

Sluit je je als alleenstaande aan bij
time to Meet Singles (Hetero), dan mag je er vanop aan dat je leuke tijden gaat beleven met singles van eenzelfde kaliber. Nog een vleugje humor erbovenop, en het kan niet meer stuk!

Ontdek meer

Singles (Holebi)

Voor gay mannen en lesbische dames
die uitkijken naar ongedwongen ontmoetingen in een actieve groepssfeer. Samen met mensen waarvan ze op voorhand weten dat ze hun geaardheid delen.

Sluit je je als holebi single aan bij
time to Meet Singles (Holebi), dan gaan we er prat op dat je er de nodige joie de vivre zal uithalen. Geen starre profielen op een computerscherm, maar een bende boeiende mensen bij elkaar!

Ontdek meer

Koppels

Voor mensen in een relatie (alleen of met partner) die graag hun vriendenkring verrijken. Of die gewoon samen met anderen leuke dingen willen ondernemen en fijne tijden willen beleven.

Sluit je je als niet-single aan bij
time to Meet Koppels, dan neem je samen met andere niet-singles deel aan een waaier van activiteiten binnen eenzelfde interessesfeer: cultureel, sportief, culinair, avontuurlijk, ... 

Ontdek meer
© 2018 Alle rechten voorbehouden time to Meet