Vertel ons je gekste online dating verhaal en Sinterklaas komt langs!

Geschreven op 25 november 2014
time to Meet online dating wedstrijd

'Bijzondere' ervaringen met online daten?

Dan is nu het moment aangebroken om de rest van de wereld ermee te entertainen!

Mail voor uiterlijk 07/12/14 je zotste, spannendste, bizarste anekdote door naar info@timetomeet.be met vermelding van je naam, voornaam, adres, gsm-nr en leeftijd. Alle anekdotes worden gepubliceerd op deze pagina en op onze time to Meet Facebookpagina. We vermelden enkel je voornaam en leeftijd. time to Meet heeft het recht bepaalde anekdotes niet te publiceren wanneer we deze niet gepast achten.

De topanekdotes worden beloond!

De vijf anekdotes die de meeste reacties en likes (van unieke personen) krijgen op onze time to Meet Facebookpagina worden beloond! Hou het best kort en bondig, dit spreekt meer aan om te lezen en geeft meer kans op reacties! De reacties of likes die gegeven worden tot middernacht 14/12/14 zijn geldig.

We belonen de vijf vertellers elk met de bestseller 'Ik mis je' van Harlen Coben. Dit boek belicht een wat extremere kant van online daten ...

ANEKDOTES

Mei 2013, na enkele dates waar ettelijke mails aan vooraf gingen maar telkens uitdraaiden op een sisser, hoogtijd voor de nieuwe aanpak. Leuk profiel gevonden, nauwelijks  berichtjes uitgewisseld, datum geprikt en hup daar ging ik dan op pad. “Zal er goed op tijd zijn” beloofde hij, “dan sta je daar niet alleen te wachten in die hippe bar”. Een echte gentleman, dacht ik, leuk!.
En inderdaad, hij zat mooi te wachten en zag er nog goed uit ook. “Hey Ann, leuk je te ontmoeten”…”Jij bent echt wel mijn type”, kerel springt van z’n barkruk, staat daar wat te showen  en vraagt “Wat vind je van mij?” Even dacht ik “Waar zit die camera, dit kan niet echt zijn”. Toch wel, hij meende het, vond zichzelf mister perfect. De directe aanpak bleek dan toch niet zo’n goed idee. Ann, 45 jaar

Ik heb het opgegeven… het daten…  Na de zoveelste date… Of sorry, mislukte sollicitatiegesprek…
Want eigenlijk komt het daarop neer.. Ik zet mijn Curriculum Vitae online op een of andere datingsite, liefst met een foto om de succes rate te verhogen…
En gegarandeerd succes, men vindt je aantrekkelijk, super leuk, super grappig, super interessant,.. complimentjes alom. Mooie teksten, redevoeringen, haiku’s, sonates etc…  They know how to please a women J.

Als je dan toch afspreekt dan blijkt die prachtige dichter, de poëzie-man, deze fantastische William Shakespeare een man van weinig woorden… verbale woorden dan toch… en kom je in een situatie van akelige stiltes…  Dan denk je bij jezelf, had ik vanavond maar thuisgebleven en toch nog maar eens naar een  herhaling van Top Gun of An officer and a Gentleman gekeken…
Waar alles zo makkelijk gaat…  Like in the movies… Leen, 41 jaar

Mijn eerste en laatste ervaring met online daten werd een regelrechte ramp! Ik was niet toe aan een nieuwe relatie maar liet me verleiden aan een sexdate, vrijblijvend, spannend ook wel! Was direct aangetrokken door haar profielfoto. Zomer, ideaal om af te spreken op een terrasje, toch wat nerveus voor de ontmoeting een kwartier te vroeg ter plaatse,het was er druk zag haar niet, na een hele tijd had ik door dat twee tafels voor me zat, druk pratend met haar gsm ,een zonnebril op. Kon haar goed bekijken toen ze naar binnen liep, ze was een pak dikker dan op haar foto, zij herkende mij blijkbaar ook niet en het hoefde voor mij niet meer, mijn intuîtie zei wegwezen! Een kwade mail van haar was het gevolg, ik zei dat ze best haar foto aanpaste om verdere teleurstellingen te vermijden en dat het voor mij niet meer hoefde, toen was ze razend! Nog wat mails over en weer en dan toch met haar bij mij thuis afgesproken, ik was intussen gêintrigeerd. Ze was een furie op alle gebied! ( pas later wist ik dat het door de cocaine kwam) Op de tweede afspraak is ze zes weken gebleven, ik verliefd en dat was de start van een rollercoaster rit die een jaar duurde! Moraal van het verhaal, volg altijd je intuîtie!!! Ina, 55 jaar

Op een namiddag besloot ik me eens te wenden tot een chatroom,puur uit verveling. Na toch wel uurtje online te zijn zag ik da er ne gast online was gekomen die niet zover van me woonde. Zijn dan beginnen te chatten. Ma na uurtje te chatten moest ik toch weg, had afgesproken om iets te gaan drinken met een holebi verening in die tijd en vroeg of hij geen zin had om mee te gaan. Geen foto uitgewisseld of niets, was echt blind date en hij ging mee en mocht hem thuis oppikken. me klaargemaakt en hem gaan halen.
Toen hij in de wagen stapte was ik direct verkocht en vond hem wel leuk. Al vond ik wel da hij er nog vrij jong uitzag. Zijn dan toch iets gaan drinken. Na tijdje babbelen en drinken zei hij da hij me wel zag zitten. Ikke ook wel ma vond da het verschil in leeftijd toch beetje te groot was. Hij is toen lastig geworden en hebben die avond toch nog woorden gehad en hij is kwaad doorgegaan en ging tevoet naar huis, hij wou niet da ik hem wegdeed.
Paar uur nadien kreeg ik tel van zijn ma, da ze me wou spreken. Ik wou hier eerst niet op ingaan, ma ze bleef voet bij stuk houden da ze me wou spreken. Ik dan toch naar daar gegaan.
Na paar uur praten met zijn ma erbij ben ik dan uiteindelijk gezwicht en hebben zijn toch 8 jaar samen geweest, getrouwd geweest zelfs! Michael, 38 jaar.

Een zielepootje pende met angstige ijver een vijver vol met verdriet, en dit in de vorm van een advertentie. Koortsig van angst en vol twijfel vond ze uiteindelijk haar advertentie geslaagd. "Vrouw zoekt man om samen, in alle eerlijkheid en met respect, tot een mooie vriendschap te komen". Ze meende het niet; ze zocht niet, ze was wan-ho-pig op zoek. Op zoek naar een vervanger; een dubbelganger dus, een surrogaatje. Ze verstuurde de advertentie en even later zat ze al op haar fiets. Even de haren in de wind laten waaien. "En nu maar wachten", dacht ze flink. "Want ze moest flink zijn", zo zeiden haar vrienden.

Ze leefde ondertussen verder als een beest in haar huis en kwam er alleen uit om, voorzien van een kattewasje, de schijn van flinkheid in het openbaar op te houden. Een bijna onmenselijke energie vroeg dat van haar. En dra liepen de advertenties binnen; alle soorten, mét en zonder dt-fouten. De ene al wat romantischer dan de andere maar allemaal hadden de virtuele mannen één ding gemeen : ze waren allen ... eerlijk. Ze schifte, zo goed en kwaad het ging, het kaf van het koren en nam zich voor om toch nog énkele advertenties over te houden om zo op  zoek te gaan naar  een serieuze date.

En zo kwam de dag dat ze haar eerste uitgenodigde in levende lijve zou ontmoeten. Ze hadden afgesproken in een groot en overzichtelijk café in het Gentse. Ze had zich opgemaakt en een nieuwe blouse aangetrokken, voorzien van 2 extra kousen in haar BH en ze was vast van plan om er iets moois van  te maken. Van haar date en van haar extra kousen. Ze ging het café binnen en keek op haar horloge; een vol half uur te vroeg. "Maar veel liever te vroeg dan te laat", dacht ze flink en begon er zowaar schik in te hebben. Nieuwsgierigheid maakte zich meesteres en de angst verdween als vanzelf. Elke keer de deur werd geopend keek ze reikhalzend toe. En toen kwam er een man binnen, met een muts op zijn hoofd en voelde ze instinctief dat dat haar date was. De date mankte een beetje en laveerde wat scheef tussen de tafeltjes en zocht koortsig naar haar. Ze wenkte enthousiast om plaats te nemen op de stoel rechttegenover haar. Daar zat hij dan, recht voor haar neus. Zijn muts was net tot boven zijn wenkbrauwen getrokken en hij had vieze randen aan zijn handen. De rode konen en dikke neus maakten het gezicht af. "Jan", zei hij kort en zij, enthousiast : "Els, aangenaam". Hij was totaal niet zenuwachtig en vroeg wat zij wou drinken. Ze antwoordde bijna fluisterend dat ze wel een theetje wou drinken en hij beende onmiddellijk richting toog. Toen hij terugkwam zag ze dat hij zich een Westmalle Tripple had genomen. Ze babbelde en stelde hem veel vragen en dacht onderwijl dat ze eigenlijk weg wou want... dit was geheel haar type niet. Edoch, zij bleef netjes en beleefd en beantwoordde ook zijn gestelde vragen. De man dronk in één teug zijn Westmalle leeg en vroeg onmiddellijk was zij nog wenste te drinken. Zij was er net toegekomen om de suiker in haar thee te doen. Vriendelijk zei ze dat ze nog niets behoefde. En weer beende hij richting toog, mét muts. Hij kwam dra weer terug van de toog met zijn tweede Westmalle; het zou die avond nog 3 keer op die manier gaan. Een ietwat boven zijn theewater of zeg maar Westmallewater, begon hij plots heel enthousiast te vertellen dat hij met haar naar Parijs wou vertrekken, vanavond nog. "Want Parijs", zo zei hij, "was een romantische plaats". Els kon op dat moment op geen enkel, maar dan ook geen enkel romantische gedachte vinden bij hem. Zij wou al lang naar huis en werd moe van hem. Ze was al zo moe van het leven, maar ze bleef flink. "Ik ga even mijn neus poederen", zei ze koddig, "en dan ben ik geheel te uwer beschikking". De man zijn muts zakte zowaar wat dieper over zijn ogen na deze aankondiging van harentwege. Els ontwaarde nog net twee geile ogen op haar gericht en beende dan richting wc. Ze laveerde tussen de verschillende tafeltjes ... (open einde ;) ) Rina, 51 jaar.

Alles was begonnen eind september 4 jaar geleden. Via een online dating site had ik iemand ontmoet dat vrij positief leek en dus hadden we afgesproken om elkaar te ontmoeten aan een pompstation.

Moet nu wel eventjes alles verduidelijken, ik had na drie en een half jaar alleen zijn er voor gekozen om terug voor een relatie te kiezen, deze keer wou ik een echte mooie relatie, er waren reeds verschillende mannen die ik had ontmoet, maar ofwel vond hen leuk en zij mij niet of het was het omgekeerde of ze zaten in een relatie en zochten een verzetje ofwel konden ze mijn zoon zijn, dus niemand daarvoor kwam in aanmerking, wan ik heb nu eenmaal mijn principes. Deze bleek echt goed te zitten, dacht ik, hij knielde voor mij en verklaarde zijn liefde waar iedereen het kon zien(op een drukke baan aan een druk bezocht pompstation.

Hij was echt verliefd op mij, smsjes en telefoontjes volgden en hij wou me zo snel mogelijk zien, dus de volgende week ging hij het weekend bij mij doorbrengen. Het mooiste weekend dat ik ooit gehad heb en volgens hem ook, de woensdag ging hij terugkomen, niemand gezien, wel excuses en dan was de afspraak voor het weekend erop, lekker eten gemaakt en dan maar zitten wachten, niemand gezien en gans het weekend niet gehoord, de maandag morgen als ik wakker werd, stond er een berichtje ‘weet dat ik van je houd, lieve schat’.

Ik was daar echt niet mee gediend en liet hem het ook weten, voor mij kon hij de pot op, maar hij bleef aanhouden en wou naar mij toe komen en met mij trouwen, ik gaf in eerste instantie niet toe, had ondertussen andere mannen die mij wilden leren kennen en ook met hen afgesproken, maar dat was niet hetzelfde voor mij als bij die vorige. Ik voelde het voor hem en kon hetzelfde bij die andere mannen niet vinden en aangezien hij steeds bleef aandringen ben ik toch bij hem gebleven.

We spraken af tijdens zijn werk, er kwamen geen weekends samen meer, nieuwjaar niets van hem gehoord en dan begon ik mij zorgen te maken, dit was niet normaal, hij woonde zogezegd bij zijn vader. Ik ben nu wel niet op mijn tong gevallen en belde en schreef boze smsen. Nadien gaf hij mij daarvoor schuldgevoelens, als partners moest je elkaar kunnen vertrouwen en hij had gemerkt dat ik graag mijn cavaatje dronk, dus daar zat volgens hem de fout, ik reageerde anders als ik iets gedronken had. Dat gebruikte hij elke keer als ik reageerde op de manier dat hij mij behandelde.

Na 3 jaar profiteren van mij besloot hij uiteindelijk bij mij te komen wonen, we hadden afspraken gemaakt en hij zij me dat als ik hem ging buiten zetten als het niet lukte dat hij op straat ging zitten, ik ben nu niet de persoon om iemand die ik graag zie zomaar op straat te zetten, maar dit bleek achteraf weer een van zijn truken te zijn. Hij kwam bij mij en kwam zijn afspraken niet na, hij leefde volledig op mijn kosten, deed mij al zijn betalingen doen, zijn diesel, alles op mijn kosten, hij had nooit geld over en dan, door mijn wantrouwen, ben ik gaan zoeken en begon alles uit te komen, hij leefde niet samen met zijn vader( ben nadien, na het overlijden van zijn vader,  te weten gekomen dat hij zelfs geen enkel contact meer had met hem), hij was samen met een andere vrouw die hij nog heel graag zag, maar er waren financiële problemen en naar zijn zeggen geen seks meer, maar ze waren zogezegd uit elkaar . Ja uiteindelijk komt de waarheid uit. Maar ik blijf achter met een kater. Heb het nu nog moeilijk om terug kontakten te leggen met mannen. Marita, 55 jaar


Dit artikel gaat over: Datingsites, Online, Online dating, Singles/Alleenstaanden In de categorie Sociale media
« Terug naar overzicht
© 2018 Alle rechten voorbehouden time to Meet