Met een bende singles scheuren door Oost-Vlaanderen

Geschreven op 20 oktober 2014

"Scheuren door de bochten, de wind (en het stof) in de haren, fantastische meertalige gps, sleuren aan het stuur, volle gas de Koppenberg op, aan de kant springende renners, wegversperringen, dichtklappende zijruitjes, trekken en duwen aan de versnellingen... een memorabele rit in het zonneke in tof gezelschap, de lachspieren doen er nog altijd zeer van, voor herhaling vatbaar!" (Anja, lid van time to Meet, na onze 2PK-rit door de Vlaamse Ardennen afgelopen weekend)

Wel, voor zo'n reacties doen we het!

En voor al die enthousiaste gezichten die uit onze geitjes stapten afgelopen zaterdag. Want jawel, er werd stevig 'gescheurd' door de Vlaamse Ardennen (gemiddeld weliswaar tegen zo'n 40 km/uur) door de singles uit Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Uit alle hoeken van het land waren onze singles aanwezig om het sportieve gevecht aan te gaan met de versnellingspook van deze oldtimer 2PK :)

Singles ontmoeten elkaar uit Vlaams-Brabant, Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen

Dit artikel gaat over: Ontmoetingen, Singles/Alleenstaanden, Sportief, time to Move In de categorie Activiteiten time to Meet
┬ź Terug naar overzicht
© 2018 Alle rechten voorbehouden time to Meet