Jihaa, daar zijn de mannen!

Geschreven op 27 augustus 2014
time to Meet Blog Lynn Vandermeulen

We hebben het EINDELIJK door, en daar moeten we duidelijk zo oud voor geworden zijn. Waarom het zo moeilijk is om een evenredig aantal mannen op onze activiteiten te krijgen als vrouwen.
Want ... (tromgeroffel) ... sinds enkele weken stromen de mannen vrolijk toe!
En de oplossing was best eenvoudig en is zo oud als het leven.

Het principe van Adam en Eva. Dààr ging het om. Communiceer indirect tegen een vrouw, en ze reageert. Communiceer indirect tegen een man, en hij reageert niet of amper. We hebben dan ook enkele weken geleden beslist om in onze advertenties de mannen niet langer vriendelijk te vragen 'of ze zin hebben om deel te nemen aan leuke activiteiten met een bende singles' (let op de indirecte toon).
In plaats hiervan zeggen we sinds kort: 'Kom toch van achter je scherm en ontmoet vrouwen in het écht' (let hierbij op de directe aanpak). Mét effect dus!

Maar wees gewaarschuwd: de alombekende en zeer directe vraag 'Vinde gaa maa gat ni te dik in deze rok' (met dank aan Clement Peerens), krijgt doorgaans géén direct antwoord meer van de man. Sommige vragen staan namelijk al te lang bekend als zogenaamde 'instinkers', waarvan mannen al perfect weten dat ze er indirect op moeten antwoorden, of flagrant liegen. Jammer genoeg wéét de vrouw dat mannen niet goed zijn in indirecte communicatie en wantrouwt ze vervolgens het vriendelijke of diplomatische antwoord. Waardoor het huishouden weer op stelten wordt gezegd.

Tip voor de mannen: als een vrouw je vraagt of je haar mooi vindt in de rode jurk die ze wil aantrekken voor een etentje, antwoord niét zomaar bevestigend, hoe lief je daarmee ook probeert te zijn. Daardoor denkt ze immers alleen meer dat je haar lelijk vindt in haar andere, groene jurk. Antwoord liever dat je haar prachtig vindt in àl haar jurken. Maar doe dit dan wel niet te overdreven, want dan ... En zo blijven we bezig...

Waarschijnlijk werd er in het Aards Paradijs ook al duchtig gediscussieerd over die bewuste appel.
Zalig toch, al die verschillen? 


Dit artikel gaat over: Gevoelens, Ontmoetingen In de categorie Gevoelens
« Terug naar overzicht
© 2018 Alle rechten voorbehouden time to Meet