Boek online daten 'Ik mis je' van Harlen Coben

Geschreven op 24 november 2014

Niet te missen, deze schitterende thriller van Harlen Coben! De zachtaardige titel van het boek zet je dus gewoon op het foute been ...

Kate, een vrouwelijke rechercheur in New York, heeft voornamelijk een relatie met haar werk. Ze beslist dan ook om op zich op de relatiemarkt te gooien via internet dating. In hoog tempo klikt ze foto's aan. Tot ze een bekend gezicht ziet: haar vroegere grote liefde Jeff. Hun breuk destijds was haar schuld, maar het spijt haar nog steeds. Ze stuurt een kort berichtje, maar zijn antwoord is niet wat ze verwachtte. Speelt hij een spel? En waarom wordt het stil na een paar mails? Kat voelt dat dit meer is dan een mislukt contact. Is het echt Jeff en waar was hij de afgelopen twintig jaar?

Ik mis je is een donkere thriller. Waarin slachtoffers vallen en psychische en fysieke martelingen vlot de revue passeren.

De personages zijn zorgvuldig uitgewerkt, de verschillende plots zitten netjes met elkaar verweven en het tempo van het boek zorgt voor de nodige adrenalineproductie.

Vertel ons je je zotste online dating anekdote en maak kans op dit sublieme boek!

time to Meet Harlen Coben Ik mis je

Dit artikel gaat over: Online, Online dating, Singles/Alleenstaanden In de categorie Sociale media
┬ź Terug naar overzicht
© 2018 Alle rechten voorbehouden time to Meet