Topactiviteit voor kunstzinnige singles in Vlaams-Brabant

29 oktober 2014

Wie aan ons trio van kunst op 8 november niét deelneemt, heeft dik ongelijk. Al is het alleen maar omdat je enkel in de haven van Antwerpen zoveel containers opeen gestapeld ziet. Laat staan dat ze nog eens bewerkt werden door een bende hippe kunstenaars. En dit onder het alziend oog van Arne Quinze. Maar ook regionale topkunstenaars passeren vandaag de revue!

Lees meer

Activiteiten met singles ZONDER jaarlidmaatschap, het kan!

29 oktober 2014

Voor wie het nog niet wist ... Deelnemen aan onze activiteiten is al een tijdje mogelijk zonder vooraf honderden euro's op tafel te leggen! Je betaalt dus enkel nog per activiteit. Op die manier kan je zo vaak deelnemen als je zelf wil. Zonder de (financiële) druk van een jaarlidmaatschap.

Lees meer

Met een bende singles scheuren door Oost-Vlaanderen

20 oktober 2014

"Scheuren door de bochten, de wind (en het stof) in de haren, fantastische meertalige gps, sleuren aan het stuur, volle gas de Koppenberg op, aan de kant springende renners, wegversperringen, dichtklappende zijruitjes, trekken en duwen aan de versnellingen... een memorabele rit in het zonneke in tof gezelschap, de lachspieren doen er nog altijd zeer van, voor herhaling vatbaar!" (Anja, lid time to Meet na onze 2PK-rit door de Vlaamse Ardennen van afgelopen weekend)

Lees meer
« Terug naar overzicht
© 2018 Alle rechten voorbehouden time to Meet