Activiteiten met singles ZONDER jaarlidmaatschap, het kan!

Geschreven op 29 oktober 2014
Singles ontmoeten zonder lidmaatschap

Voor wie het nog niet wist ... Deelnemen aan onze activiteiten is al een tijdje mogelijk zonder vooraf honderden euro's op tafel te leggen! Je betaalt dus enkel nog per activiteit. Op die manier kan je zo vaak deelnemen als je zelf wil. Zonder de (financiële) druk van een jaarlidmaatschap. Onze collega-organisaties doen het anders, maar wij lopen nu eenmaal niet graag mee in de rij. Zeker niet als onze leden er niet beter van worden.

Onze kwaliteit en dienstverlening blijft trouwens net hetzelfde: de organisatie van leuke en afwisselende activiteiten in het gezelschap van gelijkgestemde singles. Daar zorgen we immers voor met onze persoonlijke telefonische verwelkoming. Die mag je gerust een (hartelijke) screening noemen. Op die manier voelen we of onze toekomstige leden zich goed zullen voelen in de groep. Gelijkgestemdheid is bij time to Meet erg belangrijk.

Bovendien belonen wij onze trouwe leden. Wie immers voldoende actief deelneemt, kan gratis deelnemen aan een van onze activiteiten. Mooi, toch?

Hoe deelnemen?

Eenvoudig:

  • Ben je volledig nieuw bij time to Meet? Klik helemaal bovenaan deze pagina op 'Lid worden' en vul het formulier in.
  • Ontving je ooit al een lidnummer van time to Meet? Klik dan hierboven op 'Kalender', maak je keuze en reserveer volgens de info die je in de rechterkolom terugvindt.

Dit artikel gaat over: Jaarlidmaatschap, Singles/Alleenstaanden In de categorie Activiteiten time to Meet
« Terug naar overzicht
© 2018 Alle rechten voorbehouden time to Meet