De time to Meet activiteiten voor singles in de pers!

11 maart 2020

time to Meet verscheen samen met de collega's van Singles in een artikel van Het Laatste Nieuws: "Singles en Time to Meet organiseren activiteiten voor vrijgezellen: “Kom ‘toevallig’ je nieuwe partner tegen”

Meer dan een derde van de Antwerpenaren is single en dat aantal zal volgens officiële cijfers nog toenemen. Goed nieuws voor wie op zoek is naar een partner, want de vijver om uit te vissen wordt alleen maar groter. Moderne technologie vergemakkelijkte het daten met apps zoals Tinder en Happn, maar de laatste jaren wonnen ook andere datingconcepten aan populariteit. In Antwerpen bestaan er vandaag talloze speeddates, matchingevenementen, singlefeestjes en andere single-events om andere vrijgezellen te ontmoeten. Ik test ze wekelijks voor jullie uit in de hoop dat ik dit jaar mijn laatste Valentijn alleen moest vieren ...

Lees meer

Ze moeten me maar nemen zoals ik ben! (Of toch niet?)

10 januari 2019

Het is lang, héél lang geleden dat ik hier nog eens een blogpostje in elkaar heb getimmerd ... Maar deze kon ik niet laten liggen. Of beter: een vurige dame van time to Meet heeft een danig vurig pleidooi gehouden dat ik dit toch met jullie wil delen. Omdat het toch iets is waar je menig boompje kan over opzetten. Moet iedereen ons maar nemen zoals we zijn of doen we beter een beetje moeite om ons op te smukken? En dan gaat het hier niet zozeer over je innerlijke zelve, maar wel over de manier waarop je jezelf aan de buitenwereld of de anderen visueel presenteert. Niet om je beter voor te doen dan je bent, maar om gewoon te tonen 'kijk, ik maak graag een goeie indruk, ik geef erom'. Je krijgt nooit een tweede kans op een eerste indruk, zegt men wel eens, en daar kunnen we inderdaad niet omheen.

Ik deel dus met plezier enkele flarden van de diverse mails die ik ontving. De eerste begon met de vriendelijke vraag 'of ik misschien toch iets als een dresscode kon aangeven bij de beschrijving van de activiteiten, zeker wanneer het etentjes betrof'  ...

Lees meer

Hetero, Homo, Lesbisch, Bi, ... What's in a name?

3 november 2017

De laatste tijd krijgen we opvallend vaak de volgende twee vragen:

  • 'Zijn de groepen voor de holebi's apart of lopen de groepen door elkaar?'
  • 'Weten we op voorhand wie homo of lesbisch is?'

Let's get one thing straight (haha): time to Meet staat voor absolute openheid. Ons maakt het eigenlijk geen mallemoer uit wat je seksuele geaardheid is: hetero, homo, lesbisch, bi, ... 

Lees meer

Vurig pleidooi voor een bezoek aan ons prachtige Brussel

17 mei 2016

Hierbij een vurig pleidooi om Brussel - met de woorden van Jacques Brel - weer te laten 'Brusselen'.

Want time to Meet plant op 4 juni een fijn bezoek aan onze prachtige hoofdstad. Waar vele culturen verweven zijn. Waar ook vele culturen genieten van onze gewijde geschiedenis. Waar ook postivisme en vreugde de plak zwaaien ...

Lees meer

Deze is voor alle singles in Vlaanderen: Beaufort Oostende Raversyde!

6 juli 2015

Op zaterdag 18 juli trekken we met onze bende singles het zomerse Oostendse strand op voor een relaxe wandeling door wat ooit oorlogsgebied was. En waar de overblijfselen nu de setting vormen voor de alombekende en overal geroemde tentoonstelling Beaufort. Tussen de bunkers en oorlogsprojectielen vind je prachtige kunstwerken, professioneel toegelicht door een sympathieke gids. Absolute must-sees zijn onder meer ...

Lees meer

Lascaux genomineerd voor Visit Brussels Award! time to Meet singles!

12 februari 2015

Jawel, de rondreizende tentoonstelling Lascaux in Brussel, waar time to Meet met haar singles en alleenstaanden naartoe trekt op 8 maart, werd genomineerd voor de Visit Brussels Award! En dit in de categorie 'Most Noted Exhibition 2014'. De uitreikingsceremonie van de visit.brussels Awards is het hoogtepunt van de hele Brusselse toeristische sector. visit.brussels zet hiermee elk jaar de beste toeristische initiatieven en projecten in de kijker die bijgedragen hebben tot de uitstraling van Brussel. En dit zowel binnen de landsgrenzen als daarbuiten. 

Lees meer

Panamarenko geeft alle singles vleuuuugels ...

29 januari 2015

Panamarenko is klein van gestalte maar absoluut geen kleine kunstenaar. Wij Belgen mogen er best wel trots op zijn zo'n talent tot de onzen te mogen rekenen!

Op 28 februari bezoeken we samen met een bende singles de overzichtstentoonstelling 'Panamarenko Universum' in het M hka in Antwerpen. Een absoulte must-see!

Een aantal voorafgaande weetjes over hem zijn dan ook altijd leuk ...

 

Lees meer

Over heel Vlaanderen toasten onze singles op het nieuwe jaar!

18 december 2014

Op 9, 10 en 16 januari heffen onze singles het glas in respectievelijk Waasmunster, Rotselaar en Roeselare.

Singles uit Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Limburg, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen, schrijf je allemaal in en kom mee het nieuwe jaar goed inzetten!

Lees meer

Vertel ons je gekste online dating verhaal en Sinterklaas komt langs!

25 november 2014

Ervaring met online daten en massa's leuke verhalen om te delen? Dan is nu het moment aangebroken om de rest van de wereld ermee te entertainen!

Mail voor uiterlijk 07/12/14 je zotste, spannendste, bizarste anekdote door naar info@timetomeet.be met vermelding van je naam, voornaam, adres, gsm-nr en leeftijd. Alle anekdotes worden gepubliceerd op deze pagina en op onze time to Meet Facebookpagina. We vermelden enkel je voornaam en leeftijd. De vijf anekdotes/vertellers met de meeste reacties en likes (van unieke personen) op onze Facebook pagina worden beloond!

Lees meer

Boek online daten 'Ik mis je' van Harlen Coben

24 november 2014

Niet te missen, deze schitterende thriller van Harlen Coben!
De zachtaardige titel van het boek zet je dus gewoon op het foute been ...

Lees meer

Online dating zorgt voor minder gelijkende partners

5 november 2014

Jawel, wij dachten het ook toen we het lazen: "Tiens, je vinkt toch op een datingsite exact aan wat je wenst voorgeschoteld te krijgen op je date? En dus zoek je toch naar gelijkenissen met jezelf ...!?"

Lees meer

Topactiviteit voor kunstzinnige singles in Vlaams-Brabant

29 oktober 2014

Wie aan ons trio van kunst op 8 november niét deelneemt, heeft dik ongelijk. Al is het alleen maar omdat je enkel in de haven van Antwerpen zoveel containers opeen gestapeld ziet. Laat staan dat ze nog eens bewerkt werden door een bende hippe kunstenaars. En dit onder het alziend oog van Arne Quinze. Maar ook regionale topkunstenaars passeren vandaag de revue!

Lees meer
© 2018 Alle rechten voorbehouden time to Meet