time to Move

Van gezonde boswandelingen en rustige fietstochten tot stevige hikings en zotte avonturen.

Enkele voorbeelden van activiteiten ...

Van vijvers en rivieren ...

Jaren geleden waren de oevers van de Rupel amper bereikbaar. De klei- en baksteenindustrie had ze helemaal ingepalmd. De ‘kleiputten’ in combinatie met de zandwinning voor de aanleg van de snelweg, resulteren vandaag in een fenomenaal landschap met reusachtige vijvers. Een ideaal trefpunt voor watervogels die de riviervalleien massaal bevolken én een prachtige route om te fietsen!
 

Zin? Ontdek nu onze huidige kalender!


Hup met die geit door de Vlaamse Ardennen!

Soms mag 'bewegen' ook wel eens op een andere manier. Kruip achter het stuur van de beroemde (en ook beruchte) 2PK’s en herbeleef de nostalgie van het rijden met het 'geitje'. Ontdek in dit lelijke eendje (euhm, geitje) de mooiste plekjes van de Vlaamse Ardennen. Als je ze vindt tenminste … Want de route is een zoektocht, of beter: een rally. Maar vooral plezier gegarandeerd!
 

Zin? Ontdek nu onze huidige kalender!


Sla je (golf)slag!

Hoe minder kunde, hoe meer plezier. Dat is de leuze tijdens dit spel stadsgolf, een ludieke variant op de klassieke golfsport. En dat doe je in Diest, een innemend Demerstadje met een rijk verleden: historisch en folkloristisch, landschappelijk en recreatief, kunstzinnig en gastronomisch. Een ideale stad dus om op een wat zotte manier te verkennen!

 

Zin? Ontdek nu onze huidige kalender!

Activiteitenkalender time to Meet
© 2018 Alle rechten voorbehouden time to Meet