time to Explore

Van prachtige plekjes en verrassende uitstappen in eigen land en daarbuiten tot wellness en lifestyle.

Enkele voorbeelden van activiteiten ...

Mie Tet & Jefke-mak-es-voelen

Op deze zotte verkenningstocht door Antwerpen, van de prachtige Grote Markt tot het beruchte Schipperskwartier, hoor je de kleurrijke verhalen van de stad. Van werkloze beulen tot straatmadeliefjes. Maak er kennis met Mie Tet, de pagadders van ’t Kantje, Jefke-mak-es-voelen en de vele andere figuren die deze grootstad heeft voortgebracht.Zin? Ontdek nu onze huidige kalender!


Pure nostalgie: volksspelen!

Uilebollen, hommelringen, tonspelen, hoefijzerwerpen, baanbolling. En dat in authentieke cafeetjes. Volksspelen zijn hipper dan ooit én ze zijn plezier gegarandeerd! Laat de bollen rollen, de pijlen vliegen en de schijven schuiven!

 Zin? Ontdek nu onze huidige kalender!


Allo micro: 100 jaar Radio

Dit jaar is het exact 100 jaar geleden dat er in ons land voor het eerst naar een radio-uitzending geluisterd kon worden. In het Radiohuis in Leuven kan je de wondere wereld van deze 100 jaar radio (1914-2014) (her)ontdekken in de interactieve expo ‘R100+’. Voorafgaand aan de expo ga je iets kleins eten en na de expo is er natuurlijk altijd de Oude Markt, de 'langste toog van het land' ...
 

Zin? Ontdek nu onze huidige kalender!

Activiteitenkalender time to Meet
© 2018 Alle rechten voorbehouden time to Meet